Hostvindar?

Det kanns nastan som att jag ar hemma igen. Denna veckan har vi haft regn, regn, regn och blast. Tror bestamt att jag har frusit for forsta gangen sedan Peking.
Tydligen beror detta ovanliga vader pa en cyklon som harjar norrut. Men hosten narmar sig utan tvekan. Det blir morkare och morkare om morgnarna. Vilket gor det ganska svart att ga upp 04.45...

Australia Day (26e Jan) firades med en BBQ, i akta Australiensisk anda. Kangarooburgers, mmm!
Efter maten hissades flaggan, och vi sjong deras nationalsang (som jag inte kommer ihag vad den heter). Darefter sjong alla sina egna nationalsanger, vilket var kul!
Som tur var ar jag inte langre den enda svensken. Karin anlande i tid for att ta ton tillsammans och sjunga 'Du gamla, Du fria'

Hade en riktigt bra utflykt till Girraween National Park forr forra helgen (oj, jag ar visst lite seg med uppdateringar...) Vi hoppade fran klippor i en naturlig pool. Underbart! Darefter gjorde vi en kort men brant och SVETTIG vandring uppfor 'the pyramid'. Inte sa stort berg, men fortfarande en riktigt vacker utsikt!

Forutom detta sa agnar vi oss at ganska enkla nojen har pa The Summit. Vi utbyter recept och ger varandra sma lektioner i sprak eller latar pa piano. Vi ar nastan som en liten familj :)

Utover detta kan jag beratta att jag sett annu en redback-spindel. Denna gang i min byralada pa min t-shirt, vilket kanns lite val nara. Otroligt att nagot sa litet kan doda en manniska.
For att ge er en bild av den: kroppen var svart i storlek med en halv arta, men smala ben och ett rott streck lang ryggen. Den ser verkligen harmlos ut, om man bortser fran den roda fargen.

Det var allt for denna gang. Nu ska jag ga och lasa min bok (The Lovely Bones av Alice Sebold - Las!) och kurera mig. Har dragit pa mig nagon sorts influensa.

Over and Out!

RSS 2.0